Filtro Restorantet

Zbulo
Zbuloni restorante afër jush
Rezervo & Porosit
Zbuloni restorante afër jush
Kursen Paratë
Shpenzoni me pak
I Përditësuar
Restorante te reja cdo dite
Përfitoni
Listim Restoranti në aplikacion
Përmbajtje e plotë me foto, kontakte, menu dhe hartë
Përmbajtje e përkthyer në tre gjuhët kryesore (Shqip, Anglisht, Italisht)
Raporte të detajuara javore mbi aktivitetin e restorantit tuaj
Rezervime online në restorantin tuaj nga aplikacioni apo websiti
Porositje online në restorantin tuaj (katering) nga aplikacioni apo websiti
Restorantet më të vlerësuara
Xhamlliku
5.00
Kryqezimi i Rruges Islam Spahia me Rrugen Ushtaraket, Kukës, Albania
Tradicionale Shqiptare
Mondial Boutique Hotel
5.00
Mbrostar - Ura, Fier km4, Albania
Ushqim deti
Mrizi i Zanave
5.00
Fishte, Lezhë, Albania
Kreative
Rapsodia
5.00
Shengjin, Lezhe, Albania
Ushqim deti
Drymades
5.00
Rruga Asim Zeneli, prane stadiumit Qemal Stafa, Tirana, Albania
Ushqim deti
Drymades Inn
5.00
Rruga Perivolo, Dhermi, Vlore, Albania
Ushqim deti
Elita Shkoder
5.00
Rruga At Gjergj Fishta, Shkodër, Albania
Ushqim deti
Tiku & Mato
5.00
Rruga Bilal Sina, Tirana, Albania
Ushqim deti